Kroviniu draudimas - online

Jei jūs esate klausia, kodėl jums turėtų galvoti apie krovinių draudimo, tai paprasta: Jūsų verslas gali prarasti paketą. Kokią sumą? Ką apie mokėjimo milijonų išstumia į panardintą krovinių išsiuntimą. , , nepriklausomai nuo galimybės, kad jūs vežamos tik iš tūkstančio dolerių pora prekes.

M.Adomenas jau ją matė. Ilgai trunkantis operacijos vyriausiasis metu trečiosios šalies logistikos įmonės Cargo Services Lietuvoje, M.Adomenas sako vienas Krovinių klientas, o Libane verslo pamačiau į Beiruto uosto laivo gauti nukentėjo sukilimo padargai 1980 - laivą, kad perduodama savo Libija -bound akcijų. vėliau pusė mėnesio, mažai eksportuotojas gavo kvitą už savo verslo "platinamas segmente milijardų dolerių laivo keitimą išrinkto.

"Tai yra reikšmingas apsvaiginti, jei nesate užtikrintas, sako M.Adomenas.



Sveiki atvykę į trukdantis visatos krovinių apsauga, kuri priklauso nuo pasenusios vandenyno teises. Nepriežiūros patikrinti konteinerio apimtimi rėmo - arba priimti klaidingai, kad jūsų virimo aparatas apsaugoti savo siuntą - ir jūsų verslas gali pamatyti brangaus nelaime, sako George Butler A viceprezidentas jūrinės transporto verslo keliaujantiems draudimo Hartford, Conn Kas daugiau. klausimai yra ant kilimo: 2012 m kontempliuoti iki apiplėšimas baimė bendra CargoNet parodė naudingoji vagysčių iš JAV siuntų iki 28 proc kontrastas ir 2011 m.

Dėl Libijos krovinių vežimo, Klinger eksportuotoja klientas nuolat veikia į "apskritai normalus" paleisti šou. Pagal šią nuostatą, jei laivas gabenti jūsų prekes yra pažeisti Adrift ar produktai turi būti išlieta ne atsarginių laivą, visi laivo klientai pasidalinti apimanti nelaimes.

Ši kontrolė yra dar naudojamas šiandien. Tik per metus atgal, naudingoji laivas Hanjin Osaka mokami jo importo / siųsti klientams už bendrųjų normaliomis bėdų po variklio kambario sprogimo.

KROVINIU DRAUDIMAS ONLINE Tai gali būti labai svarbu žinoti, kas yra atsakingas už vis krovinių apsaugą ir, ką jūsų požiūris apima. Čia yra keletas pagrindai:

Kas: Tam tikrais atvejais, gamintojas ar eksportuotojas saugo produktus, kol jie pasiekia pirkėją. Jei jūs esate pareikšti per, jūs galite ieškoti šią veiksmų eigą laikyti atokiau nuo apsaugos pareiga. Tačiau būkite atsargūs, nuotolinio kūrėjai kas dabar ir vėl panaudoti saugumo grynieji teikėjai savo tėvynėje, kuris gali padaryti smegenų skausmus dėl off tikimybė, kad jūs kada nors reikia įrašyti reikalavimą, kaip už Butler.

"Dėl išjungimo tikimybė, kad jums apsaugoti per JAV organizacija", sako jis, "jūs turite specialistas puoselėti už jus, ir JAV, taip pat, valstybės apsaugos įstatymai tavo pusėje."


Jei jūs esate šiek tiek JAV eksportuotojas, galite įpareigoja klientus apsaugoti nuo Minutė produktai palikti savo platinimo centrą arba pramoninių objektų, sako Butler iš veiksmų žinomas kaip kursas "EXW". Jūsų sąlygos pasiūlymas turėtų apšviesti, kuri šalis turi apsaugos pareigą.

Kas: Tai būtina tiksliai archyvas kiekvienam vežimui yra in tuo atveju, jei yra kokių nors diskusijos, nelaimė ar žala vėliau paskata.

Kur ir kada: Nors keli susitarimai apima visas kelionių metodus, kiti tiesiog padengti jūrų laivų ar baras paskirstymo centras kaupimą. Tuo atveju, jei tai jūsų pačių ypač paskirstymo centras ir ji izoliuoti apsaugą, kuri gali būti gerai, dar jei ne, tai gali atverti pavojingą ribojančia išlyga apsireiškia nelaimių.

Padengimas: kas gali įvykti kelionės, katastrofas, apiplėšimas, žalos, parengti išardymas, nesėkmės, ugnis, skyriai, kuriems per kraštą, avariją ar kitą problemą. Keli požiūriai baras tokias šių dienų naštą, kaip karo ir apiplėšimuose. Skaityti sąmoningai suvokti, kas apsaugota. Arba tada vėl imti "viskas pavojus" strategiją tikrų jausmų ramybė.

Kaina: Krovinių apsauga subtiliai sugebėjo, sako Butler, todėl išlaidos pamainą. Paieška aplink gauti geriausią susitarimą. Tuo atveju, ką jūs Transportas, yra neteisingas arba sudėtingas, apsvarstykite galimybę naudoti tam tikrą naudingoji apsaugos firma.

Apsauginis tinklelis teikėjas ar ekspeditoriaus?



Dėl off tikimybė, kad nepriklausoma įmonė yra atsakinga už apsaugos, tai paprastai perkamos arba specialiai iš draudimo agentūros arba iš verslo "siuntėjas. Yra įdomios ir naštos kiekvieno požiūrio.

Šiek tiek organizacija, kuri yra nauja importuoti / siųsti, retkarčiais vežimo ar ypač subtilus produktų, jis gali būti sunku gauti pakankamą asmeninįpranešimą taikymo sritį. Jūsų nebuvimas transportavimo reputacija gali išsigąsti draudimo agentūrų, Klinger sako.

Vienas pasirinkimas gali apsaugoti per savo krovinių ekspeditoriaus ar autsaideris siuntėjas, tarpininko administravimo kad prižiūri, gabenantiems tarp organizacijų ir pirklius ar klientams. tada jūsų siuntėjas padėtų pasirengti jums labiausiai įgudę metodą pakuoti produktus išlaikyti strateginį atstumą nuo lūžimo. Kad ir kaip ji gali imtis dėmesį, kad Koordinaciją kompanijos garantuoti kiekvieną siuntą atskirai.

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Pallet delivery services Europe

transportavimo kaina - daliniai kroviniai is europos